Odluka o obveznom testiranju na COVID-19

Odluka o obveznom testiranju na COVID-19

OBAVIJEST COVID-19

S obzirom na ubrzano širenje i povećani rizik prijenosa bolesti COVID-19, Općina Oprisavci od 16.11.2021. godineuvodi posebnu sigurnosnu mjeru koja se odnosi na obvezu predočavanja EU digitalne COVID potvrde ili drugog odgovarajućeg dokaza o cijepljenju, preboljenju odnosno testiranju za sve stranke koje dolaze u službene prostorije općine, a sukladno odluci Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske od 12.11.2021. godine.

Osobe koje odbiju predočiti EU digitalnu COVID potvrdu ili drugi odgovarajući dokaz ne mogu ulaziti i boraviti u službenim prostorijama općine Oprisavci.

Tijekom boravka u službenim prostorijama općine, stranke su dužne pridržavati se svih propisanih protuepidemijskih mjera, preporuka i uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo (obvezna dezinfekcija ruku, fizičko distanciranje a ako to nije moguće obvezno je korištenje maski za lice ili medicinskih maski i dr.).

Molimo stranke da komunikaciju sa dužnosnicima te službenicima i namještenicima općine Oprisavci obavljaju putem telefona 035/227-501 ili e-maila opcina-oprisavci@sb.t-com.hr , a iznimno fizičkim dolaskom u prostorije općine s COVID potvrdom ili drugim odgovarajućim dokazom.

Odluka stožera civilne zaštite Republike Hrvatske se nalazi u prilogu.

Odluka

Skip to content